Вітаю всіх.)
Мабуть себе одну і вітаю, але це теж нічого.
Назву кав'ярні я ще не придумала, якщо є варіанти, давайте.
Я поки кави зварю.
І я знаю, що там в назві неправильне слово, але я оголошую його правильним і літературним в межах Virtual Violet і біля нього.
_________________ https://www.facebook.com/shevchenko.tetyana
Добавлено: Вс Май 21, 2023 5:12 Заголовок сообщения:
Привет всем!
Надо бы объявление какое повесить, что общение здесь приветствуется.
Правила какие-то написать, что изменилось... Старых правил тоже не нашёл.
А то люди заходят и не понимают, жив форум или нет, можно тут что-то спросить или написать. Или сразу расстреляют.
Те, кто не хочет общаться, наверное, уже не вернутся. Многим просто нечего сказать в такой ситуации или стыдно. Другие думают: а уместно ли? Война, смерть, а тут про цветочки...
Так что: поживёт ещё форум?
Добавлено: Вс Май 21, 2023 7:52 Заголовок сообщения:
Karasik писал(а):
Так что: поживёт ещё форум?
Я сильно сумніваюся, бо активність перемістилася.
Але.
Коли люди під час війни кидають дім, а потім повертаються на те, що залишилось, то там можна знайти багато потрібного для життя. Вони можуть збудувати поруч нову хату і не жити на руїнах, але користуватися тим, що є, можна, і підтримувати лад теж.
Можуть поставити поруч стіл і пити каву.
Жити тут не дуже безпечно, бо в будь-який момент прилетить.
Але подивимось.
Karasik писал(а):
Надо бы объявление какое повесить, что общение здесь приветствуется.
Згодна.
Тут багато чого треба переробити. Титульну сторінку перекласти українською, розділи і підрозділи. Переписати правила, чи власне створити їх. Таке.
Добавлено: Пн Май 22, 2023 17:41 Заголовок сообщения:
Я теж привітаюся!
Про фіалки розмови не хочу, але кидати форум, де стільки всього корисного шкода. _________________ Если вы способны видеть, ходить, говорить, любить и каждое утро вставать с постели - вы сказочно богатый человек! Мой каталог
Добавлено: Вт Май 23, 2023 23:26 Заголовок сообщения:
Alexandra
Саша!
Вибач, але я про фіалки.
Я теж їх більше не маю. Там де я - жодної. Вдома теж, із зрозумілих причин.
Але одна є. Не в мене, але моя. Твоя.
Її няньчить моя родичка. Я попросила її забрати до себе, саме цю, з нашої квартири, де залишки моїх рослин стояли більше півроку без догляду. Те що було в дітках під плівкою, частково дивом вижило. Вона посадила, поливає і накосила з неї листя. Дуже сподіваюся що вона впорається. Я поки не буду показувати її і не скажу який сорт. А якщо хочеш - скажу)
Добавлено: Пт Май 26, 2023 17:27 Заголовок сообщения:
пані М'ячик писал(а):
І я знаю, що там в назві неправильне слово, але я оголошую його правильним і літературним в межах Virtual Violet і біля нього.
Неправильне слово "війна", бо сама війна неправильна...
Всім усього доброго!
Зайшла на форум, бо чьогось засумувала за минулим. Навіть не сподівалася когось тут зустріти, і якось неправильно зраділа, росхвилювалася, поплакала, і знов зайшла.
Фіалок в мене немає, і не через війну, бо я вдома, нікуди не виїзджала, та й не збираюся.
І чомусь у фейсбуці я не можу чітати довгих текстів, не можу й усе!!!
А на форумі прочитала все, що написала М'ячик, тут мене не втомлює великий текст, а навпаки прочитала с задоволенням. Чому так не знаю.
Добавлено: Пн Май 29, 2023 23:15 Заголовок сообщения:
Яблучко
Привіт!
Насправді, дивні відчуття. Збираю думки докупи, а вони розповзаються, як таргани. Про фіалки, як зараз з'ясувалося, я теж не дуже можу.
Єдине що можу сказати впевнено - я рада бачити рідні обличчя, ніки та аватарки саме тут. Про агротехніку трохи згодом буде. А зараз, напевно, треба трохи обжитися заново після обстрілів.
У мене сьогодні радість, знайшла в Словаччині пластикові палички-мішалки для кави Ось думаю, мені 1000 штук на довго вистачить чи купити ще? Бо їх зняли з виробництва.
elen-koval
Оце радість, розумію!)
Я досі не викидаю використані пластикові зубочистки з ниткою. Бо колись ними зручно було підпирати діток при посадці. Але вони бувають з зігнутим кінчиком (тими зручніше за прямим призначенням), а є з рівним. Оті що з рівним кінчиком не дуже зручні для зубів. Але з них виходять класні милиці для діток - в грунт входять ідеально. І якраз попалися прямі в АТБ зі знижкою. Ось, назбирала, бережу. Геть не розумію нащо, бо фіалок в мене нема і невідомо коли з'являться. Але милиць для них вже цілий пакетик.